top of page

Більше не Южное: радіо змінює назву і ще дещо

Під назвою "Южное радіо - SunFM Ukraine" ми працювали більше 10 років. Але тепер, в наші дні, дуже цінуються простота і мінімалізм. Тому, ми раді поділитися з Вами новиною про те, що назва "Южное радіо - SunFM Ukraine" змінюється на більш лаконічну і зрозумілу - "Радіо SunFM".


Крім цього, зміни торкнуться і ефіру Головного каналу. Тепер ми будемо звучати українською мовою!


Ні для кого не секрет, що останнім часом у багатьох на вустах "мовне питання". Саме тому, щоб нікого не доводилось переконувати, що радіо SunFM Ukraine - це радіо з українським паспортом, ми прийняли рішення про перехід Головного каналу на мовлення українською.

Назва "Южное радіо", як і раніше - буде використовуватись в ефірі інших каналів SunFM, які транслюють російською мовою. Однак, наша нова офіційна назва - "Радіо SunFM".


Змінюється і слоган для Головного каналу - "Today's best mix" (Кращі хіти на сьогодні).


Також зустрічайте нову версію сайту SunFM українською мовою! Для переходу на українську або російську версію сайту - скористайтеся кнопкою у нижній частині сторінки.

Сайт українською мовою вже доступний як з комп'ютерів і ноутбуків, так і для мобільних пристроїв.


Хотілося б зауважити, що ми, до того ж, повністю оновили мобільну версію сайту. Вона стала ще привабливішою та більш функціональною! Переконайтесь самі - заходьте з мобільного на sunfmua.com.


Безумовно, все це відкриває не лише для нас нові горизонти, а і для наших слухачів - тільки найкращу, сучасну, нову музику: як зарубіжних, так і вітчизняних виконавців.


Зміна мовлення на інших каналах SunFM поки що залишається відкритим питанням для нас. Але ми з твердою впевненістю заявляємо, що для наших слухачів це не стане причиною погіршення чого-небудь. Навпаки: в ефірі тепер нове якісне звукове оформлення і найтрендовіша музика, як зірок світового масштабу, так і кращих українських виконавців!


Завжди з вами,

Команда Радіо SunFM ❤

bottom of page