top of page

Звіт про допомогу від команди Moneyveo


За останні кілька місяців кожен з нас пережив мабуть найстрашніші миті свого життя. Проте цей час також став часом безпрецедентної згуртованості та віри у краще майбутнє. Щодня прості українці показують всьому світу, що наша нація – найдобріша, найвідданіша, найлюдяніша! Команда Moneyveo також згуртувалася, аби допомогти тим, кому це зараз потрібно. Розповідаємо.


За ініціативи наших співробітників ми зібрали гроші і купили три генератори для оперативних бригад, які не мають доступу до електропостачання. Тепер бійці зможуть заряджати як власні пристрої, так і воєнні прибори.


Наша CEO Альона Андронікова у рамках Growth School проводить для українців безкоштовні коуч-сесії. Вони направлені на пошук ресурсу, який зараз вкрай необхідний людям.


Крім того, на запит бійця 63 окремої механізованої бригади ЗСУ, Альона Андронікова віддала свій власний дрон. З його допомогою військовий проводитиме аеророзвідку і нищитиме окупантів.


Також коштами компанії Moneyveo було оплачено пів року проживання на Закарпатті для Олени з Маріуполя та її родини.


До СЕО Moneyveo звернулося командування розвідцентру “Північ” з проханням допомогти відновити інфраструктуру центру, яка постраждала в результаті боїв за Чернігів. Ми вже кілька років допомагаємо ОК “Північ” – тож і цього разу, звісно, радо прийшли на допомогу бійцям. Компанія віддала центру столи, стільці, тумбочки, шафи, а також холодильник, мікрохвильову піч, електрочайник та кондиціонер зі свого чернігівського офісу.


Не забуваємо і про своїх колег, які зараз служать у ТрО та ЗСУ. Так, на запит одного з них компанія передала три ноутбуки та необхідну канцелярію. Тепер ця техніка слугуватиме новоствореному батальйону, що дуже важливо на стадії його формування. Військові передали нам свою офіційну подяку. Також компанія виділила гроші на придбання 20 касок для наших колег та їхніх родичів, які служать у ЗСУ та ТрО.


Нагадаємо, раніше ми вже закупили портативні апарати УЗД для поранених військових, перерахували більше 10 000 000 грн на користь ЗСУ, купили автомобілі та різне екіпірування для наших бійців, а також спрямували кошти на гуманітарну допомогу постраждалим від війни.


Друзі, ми дуже раді, що зробили свій внесок до нашої спільної перемоги.


Гуртуймося, допомагаймо, віримо в ЗСУ – перемога не за горами! 🇺🇦

bottom of page