top of page

Usher, Tiësto та Post Malone: що зірки приготували до Супербоулу-2024

Нас досі не відпустили емоції від попереднього Супербоула, де Ріанна вперше за довгий час вийшла на сцену та викликала фурор. Але на п'яти наступає наступний головний футбольний матч США.


Супербоул-2024
Супербоул-2024 | Джерело: Paramount Plus

Супербоул ніколи не зводиться лише до однієї спортивної гри – це завжди грандіозне шоу із виступами топових артистів. Хедлайнерами цього року стануть Ашер, Tiësto, Post Malone та інші.


Супербоул-2024 відбудеться 11 лютого у Лас-Вегасі.


У перервах публіку збирається розкачати Ашер. Це буде перша поява зірки на цьому заході в якості хедлайнера. Співак готує виступ як кульмінацію дворічної концертної резиденції у Лас-Вегасі, яка завершилася наприкінці 2023-го. Подробиці шоу Ашер залишив у таємниці, але уточнив, що для нього організатори виділили трохи більше часу — 15 хвилин замість звичних 13-ти.


Usher
Usher | Джерело: архів журналу Billboard

Фанати Tiësto дуже зраділи, коли дізналися, що їхній улюблений діджей з'явиться на Супербоулі. Ось хто міксуватиме музику і створюватиме настрій не лише публіці, а й самим гравцям. Tiësto зіграє сет перед матчем, щоб спортсмени змогли добре розігрітися, а також у перервах від гри.

«Я радий бути частиною Супербоулу-2024. Неймовірно, що, до того ж, це відбудеться в моєму улюбленому місті — у Лас-Вегасі», - прокоментував діджей анонс свого виступу.

Tiësto
Tiësto | Джерело: соцмережі

ЗМІ повідомляють, що Post Malone також візьме участь в урочистому відкритті матчу. Репер виконає пісню America the Beautiful — частину програми із трьох композицій, якою відкривається гра з 2021 року.


Post Malone
Post Malone | Джерело: Ryan McGinley

Зізнавайся, виступ якого виконавця найбільше чекаєш на Супербоулі?

bottom of page