top of page

Романтичні фільми до Дня всіх закоханих – підбірка від SUN FM

Лічені дні залишаються до Дня святого Валентина. Ідеальний варіант для побачення з другою половинкою – перегляд гарного фільму. Ми зібрали для вас найжиттєвіші кіноісторії про кохання.


Листівка SUN FM до Дня святого Валентина
Листівка SUN FM до Дня святого Валентина

«Люблю тебе ненавидіти» (2023)

Іноді ми можемо закохатися у тих, кого ненавидимо. Однокурсники Беа та Бен хотіли б ніколи не бачити один одного, але доля розпорядилася інакше. Обставини змушують двох ворогів прикинутися ідеальною парочкою.




«Моє прекрасне нещастя» (2023)

Як кажуть, протилежності притягуються. Це доводить мелодрама «Моє чудове нещастя». Скромна першокурсниця Еббі терпіти не може зачарованого нею бунтаря Тревіса. Але хлопець не здається і укладає з недоторканою парі: якщо він виграє підпільний бій, то Еббі має переїхати до нього.




🏳️‍🌈 «Червоний, білий та королівський синій» / «Red, White & Royal Blue» (2023)

Син першої президентки Сполучених Штатів Еллен Клермонт, яка йде на другий термін, Алекс, під час візиту в Сполучене Королівство на королівське весілля потрапляє в бійку з принцом Генрі. Цю подію знімають і широко розповсюджують, тому Алекс і Генрі мусять вдавати, що вони найкращі друзі, щоб не спровокувати великої дипломатичної і медійної кризи, яка б відволікла увагу від виборчої кампанії матері Алекса. Згодом вони зближуються, починають стосунки і закохуються.




«Небезпечне побачення» (2023)

Колись дивився романтичний бойовик? Час виправлятися! Коул працює звичайним фермером і зустрічає свою долю Седі. У героїв йде цукерково-букетний період, нічого не віщує біди. Однак Коул не здогадується, що його партнерка секретний агент.




«Можливо, так» (2023)

Часом ми до кінця не знаємо навіть найближчих людей. Мішель та Аллен готуються до весілля. Залишається вирішити одну проблему – познайомити свої сім'ї. Майбутнє подружжя не здогадується, що це спричинить ще більше труднощів.




«Кохай знову» / «Знову любов» (2023)

Мира не може пережити смерть коханого. Вона шле на його старий номер романтичні повідомлення. Героїня не знає, що тепер номер належить іншому хлопцю, журналісту Робу. За допомогою знаменитості Селін репортер хоче знайти загадкову незнайомку.




«Щастя для початківців» (2023)

Кожен справляється із розривом по-своєму. Наприклад, вчителька Хелен вирушає до групового походу Аппалачською стежкою. Її супроводжує давній друг Джек, з яким у Хелен несподівано виникає романтичний зв'язок.




«До чого тут кохання?» (2023)

У двох найкращих друзів протилежні погляди на стосунки. Зої ніколи не мріяла про шлюб, а Казим одружується на першій зустрічній. Дівчина знімає фільм про пригоди приятеля, щоб зрозуміти, яким має бути ідеальне кохання.



bottom of page