top of page

Шлях до внутрішнього звільнення: TANA представила нову пісню "Free Yourself"


TANA
TANA | джерело: соцмережі

TANA представляє свій новий трек під назвою “Free Yourself”, де розкриває секрети внутрішньої свободи. Ця музична композиція запрошує слухачів на унікальну подорож всередину себе, закликаючи до звільнення від тягаря проблем та пошуку справжнього змісту життя.


"Коли нам здається, що проблема ховається у зовнішніх обставинах, це аналогічно що брати валізу зі своїми страхами та переживаннями з собою до того місця, де здається, що на нас чекає наше щастя." – ділиться своїми думками TANA.

В музичній композиції “Free Yourself” співачка розповідає, що часто ми намагаємося змінити зовнішні обставини, думаючи, що це приведе до нашого щастя. Однак із кожним пройденим кілометром у далекі країни, внутрішнє напруження зростає, нагадуючи про те, що справжнє звільнення знаходиться всередині нас самих.


Ми часто вважаємо, що наші проблеми приховані в навколишньому світі, і намагаємося втекти від них, змінюючи місце перебування. Однак справжня свобода приходить лише тоді, коли ми визволяємося від своїх внутрішніх бар’єрів”, – каже TANA.

У “Free Yourself” співачка закликає до зупинки, ретельного обстеження власних почуттів та усвідомлення того, що щастя не залежить від зовнішніх умов. Це заклик до свободи та прийняття себе такими, які ми є.


“Free Yourself” – це інтроспекція, дослідження власних бажань та визволяння від обв’язок, які перешкоджають насолоджуватися моментом. Це не просто трек, це провідник до внутрішньої свободи та справжнього змісту життя.

Не пропустіть можливість зануритися в унікальний звук TANA та відкрити для себе новий музичний вимір.


Прослухати пісню, а також додати собі в Apple Music, Spotify, або YouTube Music можна за цим посиланням.



bottom of page