top of page

Як пережити війну: Катя Глєбова у новій роботі «За тобою піду»


Катя Глєбова
Катя Глєбова

Українська співачка Катя Глєбова презентувала новий трек «За тобою піду». Це – пісня-подяка чоловіку співачки, без якого не можливо було б вижити під час війни.

Трек присвячений всім, хто вірить в силу кохання і знає, на які дива здатна любов.

У своїй пісні співачка Катя Глєбова закликає лишати місце для любові за будь-яких обставин! Якою б міцною зброєю не атакував ворог, найсильніший і найвлучніший постріл завжди буде від того, хто кохає і захищає своє.


Основна ідея пісні «За тобою піду» – бути вдячним своїй половинці за те, що він/вона лишається надійною опорою в твоєму житті за будь-яких обставин. 



Катя Глєбова
Катя Глєбова

«Якими б заїждженими не були слова про любов, я буду вічно оспівувати це почуття. Саме в любові закладена найбільша сила!» – ділиться співачка. 




«Ми з моїм чоловіком разом 15 років. Думаю я щось-таки тямлю у коханні. Так, це величезний труд. Але ж і сил, енергії та мотивації на подальші звершення любов дає не менше. Особливо, коли війна. В ніч на 2 січня 2024 року, коли була масована атака на Україну зі сторони Росії, сталося диво. Ми знали, що злетів клятий МіГ і, що над Києвом очікується 11 ракет, але у мене вперше за 2 роки не було страху. Я обіймала свого чоловіка ніжно, міцно і навіть жадібно. Я не могла надихатись ним. То був той самий момент, коли фокус твоєї уваги зосереджений тільки на одній миті. Тільки на моменті тут і зараз. Увага – штука однонаправлена. І куди ти її направляєш – ту емоцію ти і обираєш. В цей момент я подумала, що так, можливо через хвилину ракета поцілить саме у наш будинок. Але це буде тільки через хвилину. І в цій хвилині можна прожити ціле життя.  І о диво! Всі 11 ракет змінюють напрямок і летять далі. Я не знаю, чи це зробили ми силою думки, моменту, любові. Але це на реальному прикладі доводить, що страх – це вибір. Як і любов. І відчуття любові може бути сильніше почуття смерті тут і зараз. Треба лише свідомо зробити той самий правильний вибір» – розповідає Катя. 

Кліп на пісню «За тобою піду» було відзнято у Києві 7 січня 2024, коли на Україну очікувалися чергові масовані атаки. Вся знімальна команда мужньо виконувала свою роботу повністю віддавшись процесу, не дивлячись ні на що! 

Відео робота вийшла неймовірно теплою, вайбовою, повністю передаючи суть пісні. 



Пісня доступна на всіх музичних платформах: https://bfan.link/za-toboyu-pidu



Пісня «За тобою піду» була створена талановитими сонграйтерами: 

Автор слів та музики – Андрій Парфенов. 

Аранжування – Дмитро Димов. (ПокиТиСпав Production)


Кліп на пісню відзняли:

Режисерка – Тетяна Ващенко. 

Оператор-постановник – Костянтин Гайдучик. 

bottom of page